Get Adobe Flash player

Verslag workshop 'Ontdek je eigen stem' 2018


“Leuke afwisselende workshop
Verfrissend voor lichaam, geest, stem”
Hubert

 

Fijn om te horen hoe de deelnemers de workshop “Ontdek je eigen stem’ van 8 september 2018 hebben beleefd. Zoals altijd is eerst de start met de gong en daarna bespreekt Tera met de groep wat de wensen zijn van de deelnemers. Zij stemt de inhoud van de workshop af op de groep. De vragen gaan over ademhaling, ontwikkeling van de stem en over ontspanning.

 
“Workshop bij Teresa
Opluchtend, fijn, záchtmakend!”

 

Zomaar in een groep gaan dansen, bewegen en zingen is niet voor iedereen weggelegd. Het gebruik van attributen als een gekke muts, een boa of de veel te grote bril en de juiste muziek zorgt ervoor dat je kan loslaten, je op je gemak voelt tussen de anderen en kan meedoen.

  

“Een heerlijke workshop met veel spel en beweging.
Losmaakoefeningen waardoor de stem loskomt.
Bewegen en zingen: zo’n heerlijke combinatie.
Ze versterken elkaar.
Én de bezielende leiding van Teresa áltijd weer fijn!”
Ella

 

Je vrij voelen, je stem durven en leren gebruiken in een omgeving die niet oordeelt en die jou tegemoetkomt, zorgt voor een atmosfeer en een werking die tot lang ná de workshop aanhoudt. Alle oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Teresa zorgt ervoor dat alle deelnemers de oefeningen kunnen uitvoeren en ervaren. Er zijn geen belemmeringen. De gevarieerde groep deelnemers laat dit zien. Iedereen kan meedoen!

  

Wij zingen met elkaar. Nieuwe en eerder gecomponeerde liederen op melodieën die je niet meer vergeet. Het blijft bijzonder te merken hoe snel mensen de muziek oppakken en met elkaar zingen.

 
Muziek verbindt!

Teresa zorgt ervoor dat de workshop afgestemd is op de behoefte van de deelnemers. Iedere workshop “Ontdek je eigen stem” is daarom weer anders. Je leert altijd iets nieuws!

 

“Teresa, hartelijk bedankt!!!
Ik ga er weer mee verder
Veel liefs”
Anita

 

Graag zien wij jullie terug op een volgende workshop of bij één van onze andere activiteiten!

“Fijne ochtend! Thanxx Teresa”