Get Adobe Flash player

16-01-2019 Tweede Lustrum van Stichting Your Song Projects

Tien jaar geleden, op 16 januari 2009, is Stichting Your Song Projects opgericht.

Het in 2003 genomen initiatief van Teresa Takken en haar bedrijf Your Song Projects is omgezet in een stichting. Een stichting die met de muziek, het gedachtengoed en het werk van Teresa Takken anderen beweegt en in hun kracht zet.

Als iedereen doet waar hij goed in is en zich er happy bij voelt, dan is het goed voor iedereen!

Vanuit deze missie zijn er door de jaren heen verschillende workshops, waaronder ‘Ontdek je eigen stem’ georganiseerd. Er zijn cd’s uitgebracht met eigen werk van The 3G’s: drie generaties componisten, zangers en zangeressen die hun boodschap overbrengen. Zangmiddagen rond Valentijnsdag of juist in herfstmaanden kenmerken zich door verbondenheid en plezier.

Het eerste Nederlands adventsoratorium Eerste Licht is als project van Your Song Projects uitgevoerd en op cd uitgebracht. Het projectkoor Savitri verdiept zich in het liefdesverhaal Savitri geschreven door Sri Aurobindo en door Teresa muzikaal bewerkt. Verschillende cd’s van het projectkoor Savitri zijn erg populair.

Stichting Your Song Projects heeft verschillende benefietconcerten georganiseerd. De opbrengst daarvan is ten goede gekomen aan lokale initiatieven die kleine buitenlandse projecten hebben opgericht.
In 2016 is de opbrengst ten goede gekomen aan Stichting VluchtelingenWerk. De samenwerking met The 3G’s of sinds 2016 het Symfonie Orkest Midden Holland draagt bij aan verbreding en uitbreiding van onze activiteiten.

De bijdragen van vrienden van stichting Your Song Projects en donateurs blijven ervoor zorgen dat wij ons werk kunnen doen. Dat wil zeggen: door middel van muzikale en culturele projecten mensen met elkaar verbinden en in hun kracht zetten.
Onze dank voor uw vertrouwen is groot!

Het is bijzonder fijn te zien dat wij als kleine ANBI-stichting voor zoveel mensen om ons heen en in andere landen van Europa, zelfs ook in Canada en in Noord- en Zuid-Amerika van betekenis zijn en wij ons werk gereflecteerd zien in dit jubileum.

Wij bedanken iedereen die Stichting Your Song Projects ondersteunt en die meedoet met onze activiteiten.
Fijn om u ook in 2019 te mogen ontmoeten bij één van onze acitiveiten.

Mede namens Teresa Takken,
het bestuur van Stichting Your Song Projects.