Get Adobe Flash player

Boek 'Door de ogen van een kind'

 

Boek_ogen

 

 

Teresa Takken

Door de ogen van een kind

Verhalen over keuzes maken in het leven
zonder de liefde te vergeten

prijs excl. verzendkosten: € 14,50

 

 

Dit boek bestellen (link naar bestelformulier)

 

 

 

Bekijk een paar pagina's:

klik op de afbeelding voor een vergroting

boekboekboekboekboekboek

 

Over dit boek:

Teresa Takken werd geboren in de multiculturele samenleving van San Francisco. Haar vader, van Nederlandse afkomst en haar moeder, van Ierse komaf, stonden altijd en overal klaar voor anderen. Deze bijzondere mensen vormden hun dochtertje Terry, later Teri, Tera.

In het boek "Door de ogen van een kind" kijkt Teresa Takken terug op belangrijke gebeurtenissen in haar familie: vanaf haar eerste herinnering als driejarig kind dat met haar moeder en haar speelgoedaccordeon oude, zieke mensen bezoekt in een armoedige, stinkende zaal, tot de gedachten van een opgroeiend meisje dat zich geroepen weet om anderen bij te staan. Ze zoekt daarin haar eigen weg, de onbevangenheid koesterend, waarmee ze als kind naar de wereld van de volwassenen keek, ook – juist – in tijden van verdriet en pijn.

"Door de ogen van een kind" laat zien dat mensen tot heel veel in staat zijn als ze openstaan voor anderen en hun talenten durven gebruiken.

Teresa leest voor uit het boek tijdens de presentatie

 

Wilt u dit boek bestellen?

Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.