Get Adobe Flash player

CD 'The Parable of the Search for the Soul'

CD The Parable of the Search for the Soul

The Parable

of the Search for the Soul

prijs excl. verzendkosten:
€ 19,50

 


Deze CD bestellen

Savitri

Savitri staat bekend als een beeldschoon, maar voor veel mensen moeilijk leesbaar werk. Het vertelt over de ontwikkeling van het innerlijke Licht en de reis die het maakt om de mensheid te dienen. Centraal staat de jonge prinses Savitri, draagster van dit Licht, die geconfronteerd wordt met de grote en zware taak om het ‘Licht in de duisternis’ te brengen. Zij vindt haar geliefde Satyavan, die helaas nog maar één jaar te leven heeft. Toch trouwt zij met hem en leert hoe het Licht in staat is het lot te veranderen.

‘Licht brengen in de duisternis’ en ‘Licht dat in staat is het lot te veranderen’, uiterst belangrijke thema’s, zeker in onze tijd. Hoe dat te doen? Dat is het thema van Sri Aurobindo’s Savitri. De muziek, gecomponeerd door Teresa Takken, helpt om de deels verborgen kennis, d.w.v. muziek naar boven te brengen en toegankelijk te maken voor een groot publiek.

De CD is tot stand gekomen in opdracht van de Stichting Filosofie en Meditatie en is een samenwerking tussen de Stichting Filosofie en Meditatie en de Stichting Your Song Projects.

Op 13 april werd deze CD gepresenteerd in de Ruïnekerk te Bergen.

Tracklist 'The Parable of the Search for the Soul'

deze volgt binnenkort

CD bestellen

Wilt u deze cd bestellen? Gebruik dan het bestelformulier of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.