Get Adobe Flash player

Give Each Other Hope

 

 CD Give Each Other Hope vol.1

 

Give Each Other Hope

prijs excl. verzendkosten: € 20,00

vriendenprijs: € 17,50

verzendkosten: €2,75

 

Deze CD bestellen

 

Give Each Other Hope is de eerste cd van "The 3 Generations".


In juni 2007 is deze cd gepresenteerd.

Bij deze cd schrijft Teresa Takken:

3generationsTer viering van het eerste lustrum van Your Song Projects presenteren we op deze cd onze muzikale compostities die bedoeld zijn voor mensen op weg.
Muziek representeert ons geloof in de liefde en we hopen dat deze muziek u als luisteraar een geankerde thuishaven kan bieden. Het geven van hoop en liefde is in alle tijden en op alle plekken ter wereld welkom. Juist in deze tijd van beweging willen wij met deze cd een rustpunt bieden.


Ik, Teresa Takken, ben al jaren als Sister for Christian Community een vreugdevolle 'traveling troubadour'. Tijdens mijn reis door het leven 'My Journey', overkwamen mij vele vormen van liefde die mij deden zingen en dansen; 'Zing!', 'Don't Blame it on the Moon' ... en  'Happy with You', of, wanneer een 'Rainy Day' in ons bestaan ons ver van huis doet belanden... 'Hope!'.
'A Psalm for our Time' is bedoeld als een moderne noodkreet, opdat Iemand, ergens ons hoort roepen en ons doet vragen 'Wie zag mijn hart?'.
Wij roepen allemaal op zekere tijd uit de eenzame zee van ons leven, op ons werk of in de file: 'Dou You Hear me Calling from the Sea at Midnight?'.
Samen met de profeet Jesaja juichend in de dorre woestijn van zijn leven 'Holy, Holy, Holy', of, in situaties waarin wij onszelf dreigen te verliezen, overhaast en opgejaagd vergetend dat 'I'm so Glad that I'm Alive!' . In al deze situaties is mijn boodschap: 'Choose Life!'.
Mensen kunnen elkaar de 'Hope' bieden door 'Er maar te zijn' door lief, leed, geluk en pijn, en in de 'Day Dreaming' of de 'Inspirations' die tot ons komen, waar wij gehoor aan willen geven.
'I'm so grateful for the music in me (Ode to Music)' niet aleen in de 'Spring Time' maar in alle tijden en fases van het leven,  'Strong' of niet!

Give Each Other Hope was voor mij een opdracht en een gave tegelijkertijd. Het behelst een zekere 'Grace' die jij mogen ontvangen en aan elkaar mogen doorgeven. Wanneer we onze ogen openen kunnen we in de kinderen en jonge mensen van vandaag herkennen dat hun levens 'just begun' zijn: van mijn gedaopteerde nichtje, Anya ('Grace') tot kleinzoon Glijn van Lien en haar, kort voor zijn geboorte overleden, Dirk ('Holland is "zó", "he-he"') ... There are no words to discribe this sort of thing, so I'll just sing....

 

Tracklist Give Each Other Hope (vol 1)

1

Rainy Day

Teresa Takken

2:32

2

Don't Blame it on the Moon

Teresa Takken

2:46

3

 Day Dreaming

Pieter Ignatius

3:34

4

Traveling Troubadour

Teresa Takken

4:01

5

My Journey

Paulien Jonker

4:13

 

6

Holland is "zó", "he-he"

Teresa Takken

1:24

 

7

Midnight

Teresa Takken

1:38

 

8

 Er maar zijn

Teresa Takken

2:15

 

9

Grace (Lied voor Anya)

Teresa Takken

2:59

 

10

Happy With You

Paulien Jonker

2:58

 
11

Wie zag mijn hart?

Teresa Takken

2:45

 

12

Give Each Other Hope

Teresa Takken

3:59

 

13

Inspirations

Pieter Ignatius

3:47

14

I'm So Glad that I'm Alive

Teresa Takken

3:19

15

Holy, Holy, Holy

Teresa Takken

1:56

 

16

Psalm for our Time

Teresa Takken

2:47

 

17

Strong

Paulien Jonker

3:47

 
 

Choose Life

Teresa Takken

2:53

 

19

Spring Time

Teresa Takken

1:57

 

20

Ode to Music

Teresa Takken

6:22

 

21

Zing

Teresa Takken

2:55

 

 

totale speeltijd: 1:04:55

 

Wilt u deze cd bestellen?

Gebruik dan het bestelformulier of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.