Get Adobe Flash player

Kapel GGZ NHN was decor voor een prachtig geschreven portret.

Teresa's boek
Het kan haast geen toeval zijn geweest dat zondag 13 maart jl, aan het begin van de boekenweek 2011 met als thema ‘Curriculum Vitae, Geschreven portretten', Teresa Takken haar boek, haar geschreven portret, presenteerde getiteld: 'Door de ogen van een kind, verhalen over keuzes maken in het leven zonder de liefde te vergeten'.

 

De organisatie was in handen van Stichting Your Song Projects die deze dag ook haar 2-jarig bestaan vierde. Donateurs en vrienden van de stichting waren uitgenodigd en konden oa horen hoe de projecten van de stichting zoals de koren ‘Eerste Licht' en ‘Savitri' verdere vorm hebben gekregen. Ook de workshop ‘Ontdek je eigen stem' heeft inmiddels een vaste plaats binnen het geheel. Verdere informatie zie ‘projecten'.


Voorzitter van de SYSP, Myriam de Sain, vermeldde verder in haar welkomstwoord dat het boek ‘Door de ogen van een kind' een pleidooi is om de waarde van elk mens te koesteren en open te staan voor het wonder van het leven.

Het boek staat vol met verhalen uit Teresa's jeugd en in elk verhaal is wel iets uit ieders leven herkenbaar: hoe in je eigen kracht te gaan staan, op jezelf en anderen te vertrouwen en de liefde haar wondere werk te laten doen. ‘Door de ogen van een kind' laat zien dat mensen tot heel veel in staat zijn als ze open staan voor anderen en hun talenten durven te gebruiken.
Tijdens deze feestelijke middag nam Teresa ons mee op reis door haar leven, door enkele verhalen uit haar boek voor te lezen. Alle verhalen werden muzikaal omlijst door de talentvolle leden van ‘The 3 Generations'.
Het officiële middaggedeelte werd beëindigd door het zingen van een lied uit het Adventsoratorium, Eerste Licht "Kom en verheug je...", daarna was het tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Het boek (€ 12,50) alsmede bladmuziek van liederen uit het boek (€ 12.50) en de CD's van
The 3 Generations (€ 20,00 p/st) zijn te bestellen via
- E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
- het telefoonnummer bij 'Secretariaat' in de onderbalk van dit venster
- zie ook rubriek ‘winkel'.