Get Adobe Flash player

Uitbundige viering Teresa's 40-jarig jubileum

Het 40-jarig jubileum van Teresa Takken als Sister for Christian Community is zondag 15 november 2015 uitbundig gevierd.
’s Morgens was er veel belangstelling voor de viering in de Oud-Katholieke Parochie St. Agnes in Egmond aan Zee met zelfs een afvaardiging van de Oud-Katholieke parochies uit Den Helder en Enkhuizen.
De muzikale omlijsting van de viering is uitgevoerd door het kerkkoor en het gospelkoor, de Seasingers.

Na de viering was er gelegenheid tot nazitten met koffie, gebak en een drankje. In het Verenigingsgebouw in Egmond aan Zee werden alle mensen gastvrij onthaald.
Tera heeft haar 40-jarig jubileum gekoppeld aan een goed doel. De heer Ad Groeneveld, arts, vertelde een bezielend verhaal over zuster Teresanne en over haar goede werk in Kenia. Daarnaast is aandacht gevraagd voor een project in Honduras.
Aan beide goede doelen zijn de Sisters for Christian Community verbonden (voor meer informatie: www.sfccinternational.org).


De middag stond in het teken van een Benefietconcert. The 3 Generations hebben een zeer gevarieerd programma gebracht. Naast de prachtige werken van Hans Laroo en Marlies Kooij op de piano uitgevoerd kon het publiek deelnemen aan samenzang. Oude en nieuwe door Teresa gecomponeerde werken wisselden elkaar af. Paulien Jonker, Theo Dekker en Pieter Ignatius zongen voor een enthousiast publiek hun interpretatie van deze bijzondere dag. De inbreng van Mariana Linde (cello) en Clementien Sengers (trekzak) zorgden voor een compleet programma.

De ‘borrel’ na het Benefietconcert is druk bezocht. Henk van der Bruggen hield op originele wijze een interview met Teresa. Op vragen die normaal gesproken niet zo gemakkelijk gesteld worden, gaf Teresa op authentieke wijze antwoord: adrem, met humor en diepgang.
De collecte na de kerkdienst en de beschikbare melkbus hebben hun werk goed gedaan. Teresa en de organisatoren van deze dag zijn zeer tevreden over deze opbrengst.
Dankzij de gulle giften van alle kerkgangers en bezoekers van het Benefietconcert is in totaal € 1.362,12 opgehaald voor de goede doelen. De Oud-Katholieke Parochie St. Agnes en Stichting Your Song Projects hebben dit bijzondere jubileum gesponsord.

Dank u wel voor uw (financiële) bijdrage aan deze onvergetelijke dag.