Get Adobe Flash player

2016

Workshop 10 september 2016 'Ontdek je eigen stem' groot succes!

De workshop Ontdek je eigen stem was weer een groot succes.
In een ongedwongen ontmoeting maakten de vijftien deelnemers kennis met elkaar.
Voor deze bijzondere workshop waren er zelfs vier deelnemers helemaal uit Delft gekomen!

Vanuit haar bezieling wist Teresa de deelnemers zich in korte tijd te laten ontspannen en bewegen door eenvoudige maar doeltreffende oefeningen. Muziek is hierbij een essentieel onderdeel.

De workshop Ontdek je eigen stem, ook bekend als Zang, Beweging & Bezinning, is gebaseerd op een methode door Teresa ontwikkeld (©1986 T.A. Takken). Deze is een toegepaste wetenschap die vorm geeft aan de theorie van neurowetenschap, klinische neuropsychologie en muziek- en zangtherapie. Studies door Smalhout (1990-2000), Eilander (1998 tot heden), Mulder (2007), Nocera (2010) bevestigen de invloed en doorwerking van deze methode op zowel fysieke als psychische gezondheid.

Lees meer: Workshop 10 september 2016 'Ontdek je eigen stem' groot succes!

Zeer geslaagde Valentine's Song In - 14 februari 2016

Alle bekende lovesongs kwamen voorbij: van Can’t buy me love tot Telkens weer, I don’t know how to love him, Voor haar…. Noem maar op.

Valentijnsdag 2016 was voor meer dan 50 zangers en zangeressen een mooie dag om elkaar te ontmoeten, samen te zingen en vooral ook veel plezier te beleven. Door de muzikale begeleiding door Pieter Ignatius, Theo Dekker en Ineke de Vlieger en het enthousiasme van het spontane koor vloog de middag voorbij.

Lees meer: Zeer geslaagde Valentine's Song In - 14 februari 2016

'Ontdek je eigen stem' workshop 10 september 2016

‘ONTDEK JE EIGEN STEM’

zaterdag 10 september 2016 van 9.30 tot 12.30 uur
van Houtenkade 3  Alkmaar

Workshop stem- en zangtraining
door Teresa Takken
professioneel zangeres, stemdocent, componiste


Teresa Takken is geen onbekende in de muziekwereld. Zij heeft haar sporen in het binnen- en buitenland reeds dik verdiend.

Haar methode, muziek en stijl zorgen ervoor dat de deelnemers op een ontspannen en plezierige manier op zoek gaan naar hun eigen stem en deze opnieuw leren gebruiken.
Door ademhaling en beweging te laten aansluiten bij je eigen ritme zul je een diepe ontspanning en vrijere bewegingsruimte ervaren.

Deze workshop is geschikt voor zowel beginnende als ervaren zangers en zangeressen en daarnaast voor iedereen die op een natuurlijke wijze zijn/haar eigen stem wil hervinden en gebruiken.

Teresa geeft deze workshop op zaterdag 10 september 2016 van 9.30 tot 12.30 uur in Alkmaar, van Houtenkade 3 (locatie Westerhout).
De workshop kost € 22,50 inclusief studiemateriaal, koffie en thee.
Vrienden van Stichting Your Song Projects betalen € 17,50.

Maak het bedrag over naar NL70 TRIO 0786 9074 95 t.n.v. Stichting Your Song Projects
o.v.v. “Ontdek je eigen stem”. Dít is dan je bewijs van inschrijving.

Geef je snel op want het aantal plaatsen is beperkt!

>>>