Get Adobe Flash player

Vrienden en Donateurs

Stichting Your Song Projects groeit door jouw steun!

Word vriend van Stichting Your Song Projects.

Voor € 12,50 per jaar ben je vriend van de Stichting Your Song Projects.
Je maakt deel uit van een grote groep enthousiaste leden die Stichting Your Song Projects een warm hart toedragen, die geïnspireerd raken door de prachtige muziek van Teresa Takken.

Als vriend kun je deelnemen aan verschillende workshops (stemvorming, zang) en (nieuwe) projecten tegen een speciaal ledentarief.

Het Your Song Projects-koor biedt perspectief voor de toekomst: één groep waarin nieuwe gecomponeerde muziek kan worden uitgewerkt, waaruit nieuwe koorensembles kunnen worden gevormd, nieuwe projecten kunnen worden gestart.

Graag verwelkomen wij jou als vriend van Stichting Your Song Projects.
Geef je op en mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als vriend van Stichting Your Song Projects kun je lid worden van een koor.

Op dit moment heeft Stichting Your Song Projects twee koren: Eerste Licht en Savitri. In beide koren wordt met projecten gewerkt waarvoor je je kunt inschrijven. Er zal een bescheiden contributie per project gevraagd worden als bijdrage in de kosten.

Informatie wordt vermeld op de vernieuwde site. Vrienden van Stichting Your Song Projects zullen wij ook per e-mail informeren.

Donateurs van Stichting Your Song Projects

 domeinvastgoed

 De Zorgcirkel

 rodimedia

 Donateur worden

Als donateur van Stichting Your Song Projects maakt u het mogelijk dat de kwaliteit van de projecten kan blijven verbeteren.

Vanaf € 30,-- bent u al donateur van Stichting Your Song Projects. Een naamsvermelding op de website behoort tot de mogelijkheden en - als u wenst - vermelden wij ook graag uw naam op onze aankondigingen van activiteiten en optredens. Wij stellen het zeer op prijs als wij u tot donateur van Stichting Your Song Projects mogen rekenen.

Graag verwelkomen wij u als Donateur van Stichting Your Song Projects! U kunt hiervoor een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard nodigen wij ook u graag uit voor de jaarlijkse muzikale Vriendenavond van Stichting Your Song Projects.

Een eenmalige gift aan Your Song Projects

Wilt u Your Song Projects met een eenmalige gift steunen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer 786907495 tnv Stg. Your Song Projects.
ANBI

Stichting Your Song Projects te Egmond aan Zee is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Giften zijn aftrekbaar bij aangifte van het belastbaar inkomen.

 Donateursmiddag

Op 7 februari 2010 is ter ere van het éénjarig bestaan van Your Song Projects een donateursmiddag georganiseerd. Naast mooie woorden uitgesproken door de bestuursleden was een presentatie van de drie huidige projecten. Na afloop was er gelegenheid om het elkaar te praten onder genot van een drankje en een hapje. De foto's staan in ons Picasa webalbum.